Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Włożę Cię pomiędzy
strony
mojej podświadomości.
Zapomnę,
że byłeś
myśląc,
że już dawno Cię tu nie ma.
Zarumienię się
na twój widok,
ale tylko pobieżnie.
Zasmakuje twych ust,
ale tylko wirtualnie
i indywidualnie.
Uwolnię swoją duszę,
ciekawe
czy połączy się z twoją?
Zamknę się w tamtym
co istnieje gdzieś
i gdzieś funkcjonuje
Zniknę rozpływając się
jak nocna mgła,
gdy tylko zdam
egzamin z bytowania.

297 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • topik

    3 June 2010, 11:32

    właśnie :)