Menu
Gildia Pióra na Patronite

właśnie ciebie znalazłem
gorzkim dniom kroplą miodu
upragnioną
drobiną światła w chwili strachu
wytęsknioną
kroplą wody wargom spieczonym
ratunkiem
zmysłów zawrotem codzienności
nieskrywanym
drżeniem dłoni potu zapachem
obietnicą
nie szukałem cię nie zgubię
nie potrafię
chyba że uciekniesz
oddechem

15 327 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!