Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prysznic

właśnie bierzesz prysznic
zmywasz z Siebie dzień
zachwycony Widokiem
spragniony Ciebie
przyłączam się

nasze powitalne spojrzenia
łączą oddechy w pocałunku
niecierpliwe dłonie dostają zadyszki
rozedrgane zmysły kwilą
nieprzebrany strumień kipi

upojeni
oblepieni rozkoszą
zaczynamy prysznic
od nowa

piana tańczy wokół nas

Dziewczynie z moich fantazji -
Żonie

9455 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
  • krysta

    14 January 2014, 11:41

    ładny ..