Menu
Gildia Pióra na Patronite

do niewidzeinaczej

Witam mile miłą Panią
czemu szklą się moje oczy
bo zerkają ciągle na Nią
wypatrzują każdej nocy

Kwiaty śnią się mi po nocach
i nie tylko te w wazonie
także te co w Twoich włosach
- ponoć konwaliowe

Lubię wszystko o czym Pani pisze
najbardziej desery słodkie
ciągle zachwycam się świtem
a burze to muszą być mroczne

Pospacerujmy na koniec myśli
skąd nie chce się wracać
za ludożercze w oczach błyski
nie trzeba przepraszać

Do Pani serca spróbuję trafić
jeśli w łóżku nie zamarudzę
skorpionowi nie dam się zapić
dla pani to się potrudzę

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!