Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powrót

Witaj , już Nowy Rok mamy.
Ty o tym dobrze wiesz....
Byłam w południe, znicz zapaliłam,
posiedziałam , podumałam.
Łezkę otarłam ale jak widzisz-
nie zapomniałam.
Czuję , że mnie pilnujesz ,
żebym w tym roku nie zbłądziła.
Wiesz co u mnie...jak mi się wiedzie.
Ja wiem , że u Ciebie jest jak w Niebie.
Kiedyś może się spotkamy...
Dziś jednak bezsłownie , życzenia sobie składamy.
Znicz zapalony...życzenia złożone , ale to nie koniec...
Do zobaczenia niedługo , mój przyjacielu ukochany.

40 352 wyświetlenia
275 tekstów
38 obserwujących