Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błyskawica

Wiśnia to krew i wina słodycz,
pozwól mi zamienić gorycz
w błyskawicę co dotyka niebios
i zada wrogom kolejny cios.

27 757 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Moon G

    21 August 2019, 19:28

    Bardzo dobre kochanie <3