Menu
Gildia Pióra na Patronite

***wiosno

nie mogę cię pragnąć
tak mocno

dopiero przymierzasz sukienkę
jeszcze zima
płaszczem powiewa
spaceruje z mrozem pod rękę
a ty
burzą kwiatów
wybuchnąć nie możesz

więc ja
- złoty środek zażywam
i przyglądam się tobie

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Es van Guard

    19 March 2021, 01:07

    to ciebie czekam
    niecierpliwie wyglądam
    serca płomienia

    • Maryla S.

      20 March 2021, 21:58

      Sławku, bardzo dobre zakończenie. Pozdrawiam 😊