Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Witraż

Wiosenny witraż
Wyrzeźbiony kolorami …

Wymyśliłam nam okno na życie
W kolorach tęczy .

Świat Ubrany w barwy,
Czerwieni i zieleni
Odziewa w szaty nagie uczucia

Nie straszna szarość dnia,
Ciemność nocy.
Twój Szept- rozkosznie, usypia.

Bajka…
Nasz witraż ,tęcza
Nasze uczucia …

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących