Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wiosenny powiew jutra
wystawia naszą cierpliwość
na
- pokuszenie

żywioły myśli
zmagają się z materią słowa

jak uwierzyć w życie?
- do pewnego stopnia

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!