Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cichy wiersz o miłości

Wiosenne niebo
mrokiem przyciemnione
krzyk dzikich gęsi

jedna zapukała
w okienko zielone
zaprosiłem
została

wniosła do mego życia
ogrom miłości
i trwała
lecz znów rozległ się
krzyk gęsi
na jesiennym niebie

i stało się
okrutna jesień
zabrała mi Ciebie

57 806 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!