Menu
Gildia Pióra na Patronite

wijące się słowa bez zbędnych komentarzy,
z potrzeby wnętrza - z jego 'nadbagaży'.

bez kontekstu, harmonii, myślowych witraży,
raczej lekkie, bezpretensjonalne s ł o w n e bohomazy.

w kapturze - nie w mundurze,
raczej w trampkach - nie w szpilkach,
lubię sobie pomykać po wysokich krawężnikach.

i choć w głowie powaga, w sercu nadal odwaga
by do przodu z czasem - trzymać zasięg!

348 862 wyświetlenia
2819 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!