Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wierze w poezję.Swoją i Cudzą
Wierzę w Wszystkich co się czasem trudzą
by ubrać Swe myśli w szaty słów
by ich sens dosięgnął głów
by może rozbawił, zmartwił, zasmucił
by pokazać że człowiek jest czasem prawdziwy.
że może czasem to jestem Ja
że nawet pustka nie wiecznie trwa
że są chwile tak czasochłonne
że dla nich błądzę po prostu błądzę

5602 wyświetlenia
64 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!