Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioły

Wierni
na dobre i złe
na niepogodę
bez ich skrzydeł
upadamy
w morzu łez
bez ich cienia dobroci
umieramy w cichej samotności

czas ubierze nam w zmarszczki twarz
a my
trwajmy polaczemi z niebem
złotą nitką przyjaźni
nie pozwólmy by czas zabrał
to co dobre w nas

Anna Grzywna jesienna mgła

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!