Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza

Wiem, że czasami za mną nie nadążasz,
czasami ze zdziwieniem na mnie spoglądasz.
Moja dusza szuka ukojenia, spokojnego snu i wybawienia,
niekiedy czuje, że na to nie zasługuję, choć bardzo tego potrzebuje...
mam ochotę uciec gdzieś daleko stąd,
znaleźć swój własny kąt,
w którym mogę poczuć się sobą i być z tą jedyną osobą !
Proszę daj mi to wybawienie, mojego serca ukojenie, spokój duszy i zbawienie.

293 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!