Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oglądałem film

Teksty z obrazami - Oglądałem film - exsilentio
Oglądałem film - exsilentio

"Wielki Mike", płakałem cały czas.

Dlaczego plugawy świat mnie nienawidzi?
Przez żyły płynie czas i kwas.
Przyszłość pustką brzydzi.

Kochała mnie z całej siły,
Jak nikt na świecie…
Jak mi Bóg miły.
Czy to też wiecie?

Michael dostał miłość i miłość
Dostała jego czyste serce.
Czego chcieć więcej?
I u mnie tak było. Było!

Nienawidzę tego świata.
Depcze radość i śmieje się z bólu,
Jak szerszeń w wystraszonym ulu.
Ogniska pali na kwiatach.

Nie chcę nic od was. Nic od nikogo.
Boli mnie nieustannie i hałas i cisza.
Tego nikt nie słyszy,
Prócz Boga.

42 058 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!