Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mom ent

Wiele zaczynam
I na tym koniec
I to się nie kończy
Zbieram doświadczenia
Ale do rzeczy..
Skupię się
I będę wygrana
Gdyż przestanę dawać
Kosztem siebie

276 222 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • bystry76

    1 February 2022, 18:40

    Zbyt dużo kończę
    przed czasem
    nic mnie nie zaczyna
    od początku
    powoduję reakcje
    przez rozproszenie
    kiedy zabieram
    rosnę

  • otoko

    1 February 2022, 18:10

    Czyli załatwiam coś dla siebie, przy okazji dawania innym? :)

    • sprajtka

      1 February 2022, 18:18

      Załatwiasz sobie, gdy dajesz więcej niż masz...

    • otoko

      1 February 2022, 19:15

      Załatwiasz siebie, gdy dajesz wiecej niż masz :))

  • 1 February 2022, 17:42

    Mom podobnie. ;)