Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwykła poranna chwila

Wieje
ale nie mocno
twoja halka na wietrze tańczy
Oberka
na czerwono

Wychodzisz z łazienki
po suszeniu włosów
wycieraniu ciała
w szorstki różowy ręcznik

Piję znienawidzoną kawę
jesz płatki
kot wącha karmę
za oknem
zimowy poranek...

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • 23 April 2019, 13:48

    Po prostu ładne. Zauważono tutaj w codziennych, zwykłych czynnościach pewnego rodzaju urok, ulotność tych chwil i to jest dobre ;)