Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Teksty z obrazami - Samotność - solange1969
Samotność - solange1969

Wieczorem słowa są łagodniejsze,
ciche więc ,myśli moje biegną
ku marzenioim ,ku wspomnieniom
wieczorem zawsze przytulałeś mnie
częściej,mocniej bo oboje tego
potrzebowaliśmy...samotność
ma swoje dobre strony ale boli
czasami bardzo...staram się ją
przegonić myślami o Tobie
mówiłeś codziennie 'przytul mnie'
to było piękne...teraz przytulam
myśli o Tobie ale tu też wygrywa
samotność,dana mi już do
końca moich dni-dni z Tobą

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!