Menu
Gildia Pióra na Patronite

Feniks

Więcej chcialem niż dać mogłem,pragnolem dla innych stanolem przed sądem. Więcej chcialem niz potrafiłem nikt nie doceni tego dlaczegóż to zrobiłem. Więcej chcialem bo życie jest krótkie,pragnolem szczęścia żyję tylko smutkiem..Więcej dla innych nie chcialem dla siebie gdzie są Ci wszyscy którzy przysięgali że będą po grób dla Ciebie. Więcej dać nie mogę choć sie starałem,pragnolem życia , zostało mi zabrane. Więcej odradzać się już nie potrafię Feniksem mnie zwali ,teraz jedynie pozostał tusz i papier.Wiecej chciałem dla innych nie dla siebie ,ulece w górę będę czystym płomieniem.

486 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!