Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie powiem , zostań

Więc znowu tu jesteś
Rozkołysana na huśtawce nastrojów
Rozsiewasz zapach włosów
Unoszonych dłońmi wiatrów

Kocham ten bezmiar wolności
Niebezpieczny żar w oczach
Niepokój i drżenie dłoni
I szept - Kochaj , powoli

Ukrywasz mnie w myślach
Pod powiekami nocnych jaźni
Jestem o włos od dramatu
Na wyciągnięcie dłoni od serca

Więc znowu tu byłaś, tuż obok
O krok od przepaści

15 745 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!