Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

więc pójdę jutro w masce przez miasto
i nikt nie zauważy, życie we mnie przygasło,
bo któż obcy miałby do dostrzec,
ni serce ni rozum nie zdołały mnie ostrzec,
zbyt poetycko chciałam malować życie,
a codzienność to wersy oparte na zgrzycie

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • Salomon

    19 April 2020, 22:00

    To jeszcze nie to, ale czuję potencjał! 😁