Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzień wstaje

więc jesteś

tuż za zakrętem ciepłych myśli
wydeptuję ścieżki do ciebie
a noc dziwi się światłem

mówię jej śpij spokojnie
mam w dłoniach świat
on czuwa

mój
niepojęty

stróż anioł

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • 17 April 2014, 23:11

    Jakże mogłoby mnie nie być?...
    Yestem.
    Pozdrawiam :)))

  • luterin

    10 April 2014, 20:17

    Zuziu, Kasiu, Onejko :))
    Dziękuję.
    Każdy z nas wydeptuje swoje ścieżki.
    Pozdrawiam.

  • onejka

    8 April 2014, 09:23

    pod takimi wierszami co by nie napisać jest marnością...piękny

    :)

  • Iکқяa

    31 March 2014, 07:00

    pięknie napisane...pozdrawiam cieplutko:)

  • Ciska

    30 March 2014, 21:46

    I mnie się spodobał ;) Pozdrawiam ;)

  • luterin

    30 March 2014, 21:17

    Dziękuję :)

  • krysta

    30 March 2014, 21:15

    piękny wiersz.
    pozdrawiam :)