Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zima.

Widzisz za oknem, idzie zima.
Chłodna, bezwzględna.
Pamiętasz?
Ten czas zawsze spędzaliśmy razem...
A teraz?

Zamroź mi serce, zamroź na kamień.
Nie chce już czuć!

926 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • Archangel_Marco

    27 November 2011, 16:51

    Dadzą duchy, żeby mniej było takich emoistycznych wierszy.

  • 27 November 2011, 00:43

    Płytki.
    Mogłym dziennie pisać takich na pęczki.
    Bardziej sie postaraj, warto jest żyć

  • Archangel_Marco

    26 November 2011, 15:03

    Nie chcesz, powiadasz... To tak, jakbyś bała stawiać się czoła problemom, moja droga. A to... smutne. Nie jest ważne, jak wielki jest problem, nie może on zgasić i zwyciężyć naszego "Ja"....