Menu
Gildia Pióra na Patronite

On

Widziałam go
gdy uśmiechał się do mnie,
tak jak ja uśmiechałam się do niego
gdy widziałam go pierwszy raz.
Był pełen euforii,
rozkoszy istnienia
i bezsilnego cierpienia.
Widziałam go
ostatni raz,
a potem zniknął...

Rozpłynął się w kolorach tęczy.

12 518 wyświetleń
183 teksty
31 obserwujących
  • Pechowa_

    21 March 2013, 11:14

    `Rozpłynął się w kolorach tęczy. `

    Przepiękny wiersz! :)
    Zabieram

  • arancione

    17 March 2013, 14:19

    Cudowny wiersz !
    I zgadzam się z Sandrą, chyba wszyscy to znają ;)
    Pozdrawiam :)

  • Canaletta

    14 March 2013, 17:48

    Myślę, że wiele ludzi zna to uczucie. :)