Menu
Gildia Pióra na Patronite

" (Nie)spełnienie "

Widziałam Cię oczyma wyobraźni
Czułam jak skradałeś się po cichu
Otworzyłam serce by zaufać znów
Wszedłeś delikatnie - pozwoliłam Ci
Zamknąłeś za sobą drzwi na klucz
Zdjąłeś ze mnie gorycz minionych lat
Ubrałeś mnie w Miłość dałeś nadzieję
Zobaczyłam inny piękniejszy świat
Nie wiedziałam że można aż tak
Choć Byłeś - Jesteś (Nie)spełnieniem
Moim złudzeniem sennym marzeniem
Wywołujesz nadal serca drżenie
Dziękuję Ci za tamten czas i dni
Ile sennej prawdy było i jest w nich
Czy ma to jakieś znaczenie
Jeszcze serce moje bije bez Ciebie
Ten u góry pozwolił mi żyć
Spełniać marzenia liczyć kolejne dni

27.02.2022
22:23

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!