Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sennie

widzę Ciebie
idziesz
przytulasz ją
całujesz w czoło

jak kiedyś mnie..

serce niczym napędzana pompa
mknie
boli
pęka

i widzę szczęście
Twoje
nie nasze

znam was dobrze
i martwieję
i umieram

naglę budzę się
nade mną Ty
z kubkiem gorącej herbaty
całujesz mnie w czoło..

nigdy nie wierzyłam w sny..

16 000 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • Insomniaa

    7 September 2012, 20:32

    ;)

  • 7 September 2012, 20:13

    nie wierzę w sny

  • 7 September 2012, 19:38

    sny mają swoja symbolikę.. wystarczy umiejętność odnalezienia jej w podświadomej wojnie emocji