Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas i wiatr

Wiatr, wiatr, czesał włosy Twe
Wiatr, wiatr, ochładzał zapały me
Czas, czas zabrał mi Ciebie
Czas, czas zamazuje wspomnienie

Kogo mam, o to zło winić
Wiatr, czy czas mam ganić?
A może jednak samego siebie
No cóż, przecież nie Ciebie?

Kto, kto bólem mym
Co, co, cieniem Twym?

O Boże, O Boże,
Czy modlitwa pomoże?
Może pomogą romantyczne czyny
I zapukam do serca Dziewczyny?

https://www.youtube.com/watch?v=z61PndCnUIE

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    6 September 2016, 07:06

    Dziękuję bardzo. Miłego wtorku.

  • Naja

    5 September 2016, 22:38

    Ładne :-)

  • Cris

    5 September 2016, 20:58

    Napisałam, nie wiem.
    Dzięki, wzajemnie spokojnej nocy.

  • M44G

    5 September 2016, 20:56

    Skoro wiesz, to receptę tę zapisz w pamięci, mam nadzieję, że się nie przyda, lecz niech będzie. Dzięki. Śpij dobrze dzisiejszej nocy.

  • Cris

    5 September 2016, 20:52

    Nie wiem co pomoże, ale daj Ci Boże jak najlepiej.
    Podoba się.
    Pozdrawiam.