Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura - dopisana przez W. R.

Teksty z obrazami - miniatura - dopisana przez W. R. - Maciek Zz
miniatura - dopisana przez W. R. - Maciek Zz

wiatr tarmosi nawet myśli
rozwiewa je po świecie
wędrują pośród liści
takie myślowe zamiecie

"Wędrują wolne w przestrzeni,
wichrem jesiennym gnane.
Mogą się w namacalne zmienić
lub zostać wyimaginowane"

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • finezja

    14 October 2020, 19:49

    Super. Podziwiam. Pozdrawiam