Menu
Gildia Pióra na Patronite

...kochanek

wiatr bawiący się jej włosami, był gorący
ale ją przechodziły dreszcze
gdy delikatnie składał dotyki na jej skórze

nastrojowa muzyka płynęła w oddali
ale nie słyszała nic więcej
gdy wnikał w jej ciało z siłą wzruszeń

pocałunki składał na jej ustach
pachnące sobą
siadały na jej wargach... pieszczoty mocą

i chciała więcej wilgotnego ukojenia
i ciągle łaknęła dreszczu
dla duszy zgwałconej... oczyszczenia

od swojego kochanka
…deszczu.

http://www.youtube.com/watch?v=gdb8lA9N0Eo

22 307 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • Żelek

    1 June 2011, 17:25

    Cudowny nastrój...

  • 31 May 2011, 21:49

    Kochani...dziękuję Wam za miłe słowa :)

    Pozdrawiam również cieplutko :))

  • Seneka 18

    31 May 2011, 17:04

    Kurcze...super :)

  • PetroBlues

    31 May 2011, 16:52

    Hmmmm...:)))