Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Wiara jest ostatnią rzeczą której potrzebuje
Której w sercu nie czuje
Umieram w bezdechu
Myślami kąpiąc się w grzechu
Oczy w których nigdy nie było blasku
Nigdy nie chciały dostrzec brzasku
Okryły się kocem nocy
Poszukiwały mrocznej mocy
Człowiek, który nigdy nie istniał
I tak właśnie umarł

5194 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • DorotaB

    19 April 2010, 13:25

    Wiersz ma klimat ,który potęguję jego wartość.Naprawdę świetny.

  • marka

    19 April 2010, 11:58

    Metafizycznie, ciekawie Piszesz.
    Ten wiersz przypomina mi trzynastą symfonię Szostakowicza.
    Ma klimat
    Pozdrawiam
    Marka