Menu
Gildia Pióra na Patronite

War is Hell

Wgląb czeluści niczym Dante
Nie odpuści nigdy
Strach
I niemoc
W tym jest ta sila
Aby zejść do piekła
Wszysko zapamiętać
Wspomnienia i tu i teraz
Jeszcze marzenia
Jeszsze ja
Nie powiedzialam ostatniego słowa
Nie powiedziałam do widzenia
Znowu się zaczyna wszystko od nowa
Nie mam gdzie się schować więc
Piszę ten wiersz

15 889 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!