Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoja

Weź co chcesz
- całą mnie
A może i coś więcej
Kocham Cię
noce, dnie
Z dnia na dzień
mocniej i goręcej
Przybądź tu
przytul mnie
pocałuj mocniej i namiętniej
Pragnę Cię
coraz więcej
Bądź tu już
szybciej!
Bądź
prędzej! Prędzej!
Bo ja...
Kocham Cię!

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
  • strawberry89

    7 April 2011, 17:27

    To dopiero zarys telenoweli. Od teraz już tylko takie grafomańskie teksty będę tu wpadać 8D hahaha;-D Nie straszę, ostrzegam:) Nie zmuszam tu zaglądać:)

  • Myffa90

    7 April 2011, 12:06

    No to świetnie. Telenowela. "Ona biegnie, on za nią. Ona upada, on na nią."