Menu
Gildia Pióra na Patronite

wędrują obłoki nad miastem
nigdy nie odpoczywają

zawsze ktoś czeka
by odetchnąć w ich cieniu

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    8 June 2014, 08:50

    ciesze się:)

    pozdrawiam