Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce

We wszystko co robię,wkładam swe serce
I nie raz było w rozterce
Cieszę się wszystkim czym życie doświadczyło
Choć już ono słabsze,chciałbym by innych cieszyło

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • taktojax

    11 October 2014, 18:06

    Niektóre rzeczy są nieodwracalne :(