Menu
Gildia Pióra na Patronite

...podglądając sny

we śnie przybędę do ciebie
otulę jedwabiu nitkami
sennością łóżko zaścielę
by zasnąć naszymi snami

przytulę cię mocno do siebie
oplotę sennymi rękami
by trwaniem z tobą przy boku
podglądać sny między snami

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!