Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustostan

We mnie długie wieczory
Niebo bez dna i gwiazdy
Skrzydła stróża uwiędły
Chodzi boso po ziemi
Raniąc moje stopy
W cieniu dłoni
Łzy odpływają w niepamięć
A na ulicach susza
Nie znajdziesz bezpańskiego psa
Na łańcuchach beznadziei
Czekają w schronisku
Wyjąc do księżyca
We mnie drzwi otwarte na oścież
Ale dom pusty

1985 wyświetleń
27 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!