Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
76 519 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    27 July 2016, 18:57

    Brawo RozaR :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • danioł

    25 July 2016, 22:09

    aha
    i jeszcze raz, że to do banie jest

    to byłem ja jarząbek

  • danioł

    25 July 2016, 22:01

    nawet jeśli chciałeś powiedzieć coś wielkiego
    np. dlaczego cię wykastrowali
    to forma przedszkolaka ci wyszła
    banał
    skrucha
    żenada

  • Naja

    25 July 2016, 21:53

    Wymowny tekst... Bardzo. :-)