Menu
Gildia Pióra na Patronite

absolutnie nie

wczoraj wiedziałem
przychodzi kolejny dzień
pamiętam stałem obok
oddalony o dwa metry
w deszczu nie patrzyłem
oni szli w szeregu

wszystko jest złudzeniem
absolutnie nie
jak mogłeś się pomylić
to było wczoraj

dzieci są szczęśliwe
teraz nie mam pewności
czy mogłabyś mi to dać
trzy miesiące temu
byliśmy odważni
dziś nie pamiętam wschodu słońca

wszystko jest złudzeniem
absolutnie nie
jak mogłeś się pomylić
to było wczoraj

nie zrozumiałem
gdzie jest granica
powinieneś ją znać
to nie jest długa historia
czuję obrzydzenie
byłeś jej to winien

wszystko jest złudzeniem
absolutnie nie
jak mogłem się mylić
to nie było wczoraj
absolutnie nie

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!