Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raz nie jak zawsze

wczoraj dotyk
z dokładnością ruchu niebieskiego
ciała potrafił uleczyć
świat jednej nocy

z ust wypadł kolejny
drapiący o dno liść
wirująca z ulicznym pyłem
pozostałość

nikt już nie dzieli z tobą
tego czym tutaj dławię się sam
i bez pomocy

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    28 June 2015, 22:35

    Dziękuję Wam.

  • mill

    28 June 2015, 16:12

    ...świetny wiersz ;)....

  • krysta

    27 June 2015, 10:47

    zatrzymuje treścią.
    pozdrawiam