Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy odchodzisz

Wcisnęli Cię tam gdzie nie chciałam byś był.
Nikt nie zwracał uwagi,
że przed nami wiele wspólnych chwil.
Czy ktoś mówił, że zarwie się świat i coś pozbawi tchu?
Mnie?
Szkoda słów..
Ciebie mi nie szkoda
Czasami nawet Ci zazdroszczę pogody i dnia bez końca.
Tak, brakuje mi Ciebie bardziej niż słońca,
niż czegokolwiek

Pogoda chora i gęsta.
Namiętnie śledzę ją każdego dnia zza okna.
Witając poduszkę taką samą dawką emocji rozmawiam ze słoną rozpaczą,
Ale to nadal nie ja.
Mój cień
Każdy dzień
Niech się skończy ten sen.

1350 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!