Menu
Gildia Pióra na Patronite

wciskam się jak słowa
między wierszami
by nie spisać
ciebie na starty

https://www.youtube.com/watch?v=tiWLLCA99GU

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
  • sprajtka

    1 February 2022, 20:10

    Jestem rozdarta
    na wszystkie strony
    By każda litera
    Była na miejscu

    • bystry76

      1 February 2022, 21:39

      Przelewam przez palce
      twoje wyrazy
      nie pisząc się
      na błędy

    • sprajtka

      1 February 2022, 22:07

      Wylewne słowa
      Tworzą wiersze
      Upijam trochę
      Obłędne strofy

    • bystry76

      2 February 2022, 16:58

      Tonę w poezji
      wytartych słów
      strona po stronie
      gubiąc ich sens

    • sprajtka

      2 February 2022, 17:03

      Ni grama prawdy
      Starte frazesy
      Po mojej stronie
      Margines błędu