Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melancholijnie

W cieple babiego lata
pozwól mi się grzać
Niech Twój cień
przeplata
złocistą jesienną dal
Nie zamykaj swych oczu
na błekitu toń
i nie gaś jeszcze
Światła
od mroku mnie chroń

19 408 wyświetleń
295 tekstów
23 obserwujących