Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wsteczny krok w przód

wciąż ten sam system kar
życie płynie nie ma zmian
wolność płacze nad swym losem
w maskach chodzi cały swiat

48 144 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!