Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wciąż spaceruję po drogach niechcianych
gdzie nikt nie czułyby się na pewno kochany.

Nie umiem odejść, nie umiem przestać
ciągle tak chodzę i nie czuję się lepsza.

Nie czuję się dobrze, jakbym się czuła
gdyby to było miejsce, które czymś znieczula.

Na ból i na świat co mnie przeraża co dzień
gdzie ciągle czuję, że muszę odejść.

Nie chcę tak dalej żyć i się pogrążać
ale trudno znaleźć lepszą drogę... tak niechcący.

25 756 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!