Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Czas

Wciąż czekam na prawdziwych
swoich na tym świecie ...
Czy to są ci, co tutaj? ...
czas tylko powie mi.

Los rzucił mnie tak blisko
jedynej mej kobiecie ...
w zasięgu niemal ręki ...
autem to raz dwa trzy.

I chciałbym tutaj zostać
i życie poukładać
i szczęście w końcu dostać
w tym mieście blisko niej.

Nadzieje mam, że to są
ci moi na tym świecie,
lecz tylko czas to powie
gdy przyjdzie na to dzień.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    1 February 2022, 18:29

    Będzie dobrze 🐻