Menu
Gildia Pióra na Patronite

A ?=WM

Wchodząc w myśli tak głęboko
wyczuwasz kształt mojej wyobraźni.
Giętkością chwili szarpiesz struny
by wydrzeć jęk stęsknionej jaźni

Krepując ciszę ciągiem zdarzeń
zamknij swoimi moje soczyste usta
Ciepłym oddechem wypełnij przestrzeń
co nas dzieliła i była pusta

Zamykam oczy by poczuć sobą
to co zdarzyć się jeszcze może
Widzę litery nożykiem wycięte
w mym sercu, jak w drzewie na korze

276 128 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • sprajtka

    8 April 2012, 10:41

    Dziękuję R. nigdy nie spodziewałabym się tutaj wpisu od Ciebie:)

  • sprajtka

    6 April 2012, 23:05

    Dzięki Piotrze, Ty również:)

  • marka

    6 April 2012, 22:32

    Sprajtko,
    Jesteś twórcą indywidualistą.
    Pozdrowionka.

  • giulietka

    6 April 2012, 10:15

    Dziwnym trafem... ;))

  • sprajtka

    6 April 2012, 10:14

    Elka:))) Ale i tak wszystko zawsze jest na mnie.

  • giulietka

    6 April 2012, 10:13

    No, to już wiadomo kto na ławce wyciął serce!;))

  • sprajtka

    6 April 2012, 10:03

    Nic tak nie oddaje odczuć jak poezja:)Pozdrawiam