Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ważne...

Ważne... żeby być,
Pełnią szczęścia żyć.
Niczego nie żałować,
Samych siebie wychować.

Ważne... żeby kochać,
W cierpieniu szlochać.
Wiele nie przegrać,
Dobrze to rozegrać.

Ważne... by wspominać,
Nigdy nie zapominać.
W przyjaźni trwać,
W talencie dużo dać.

Ważne... by się śmiać,
Dobrze siebie grać.
Historię swą tworzyć,
Bramy serc otworzyć.

...w swojej nieważności.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    2 October 2011, 20:27

    Nieważne.
    Tak po prostu. ;)

    6/10...