Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ważne chwile w życiu?
Myślisz gdzieś w ukryciu...
Czy to że mam rodzinę?
Czy to że wszystko myję?
Może że jestem grzeczna?
Na cytatach "bajeczna"?
A może że waleczna?
Może że często płaczę?
A nocami majaczę...
Co dziś najważniejsze
Pyta wciąż moje serce?

Najważniejsze w twoim życiu
Są chwile szczęścia zachwytu...
Gdy syn mówi...kochana mama
Mąż kładzie głowę na kolanach
Córeczka przytula się czule...

Wtedy czuję się królem
Mojego małego pałacu...

chcesz tego???

to na królestwo zapracuj!!!!

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • Rekinsky

    28 July 2011, 11:09

    piekne:)

  • obito

    23 July 2011, 18:29

    Bardzo dobry, łagodny z mocnym zakończeniem - pozdrawiam :)

  • Seneka 18

    23 July 2011, 17:26

    :)