Menu
Gildia Pióra na Patronite

33#

Wąż z uciętym ogonem
nowy wymiar oglądalności
i rzeka śpiewu
spotkała mnie dzisiaj
chmury popłynęły na inny kraniec ziemi
słonecznie utrzymywało się
i linia przerywana
płynęła mi po kręgosłupie
a teraz
zachód zbliża się powoli
ciemno
i brak
suszą mi głowę

16 661 wyświetleń
236 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!