Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

w życiu mi ciasno
chociaż jestem w nim sama
często gotuje się we mnie
choć zawsze mam zimne
stopy i ręce
płaczę wewnętrznie
choć spływa po mnie
tylko pot
tak bardzo się boję
chociaż na wszystko
mam odpowiedź
zamykam się na ludzi
choć codziennie
z kimś wychodzę
nie wierzę w słodkie słowa
chociaż zawsze na ich dźwięk się uśmiecham
jestem uzależniona od czekolady
choć właściwie
od czyjegoś zainteresowania
i nieodpowiednich ludzi

tak naprawdę
nie zobaczysz mnie
nawet jeśli na mnie spojrzysz.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!